Bine ati venit la Nikodo

NIKODO este o retea de magazine si showroom-uri care comercializeaza tesaturi haute couture de aproape 25 ani. Ne simtim mandri ca suntem un partener de incredere al producatorilor de textile din Franta, Italia, Korea, Indonesia, Taiwan, India si China. Oferim tesaturi exclusive de calitate premium. Colectiile noastre includ materiale folosite de cele mai cunoscute case de moda din Romania si strainatate.

NIKODO lucreaza cu principalii producatori europeni precum Solstiss (Franta), Malhia Kent (Franta), Soieries Chambutaires (Franta) – furnizorii unor case de moda de renume precum Chanel, Christian Dior, Gucci si multi altii.

Suntem la curent cu ultimele tendinte de moda si le aducem la timp clientilor nostri. Acesta este motivul pentru care participam bianual la cea mai importanta expozitie internationala din domeniu (Premier Vision) pentru a selecta tesaturi, a dezvolta modele proprii si a imbogati colectiile noastre.

Ne bucuram de un parteneriat onest si deschis cu clientii si furnizorii nostri, bazat pe incredere si respect. Obiectivul nostru este acela de a va sprijini in crearea si dezvoltarea stilului personal.

Echipa

„In business, lucrurile marete sunt realizate de o echipa de oameni, niciodata de un singur individ” - Steve Jobs
Team

IOANA NACA

Team

ALEXANDRU NACA

Team

DOINA NACA